logo myassist Gratis bijstand

Voor wie bestemd?
Voor wie in 2016 gebruik maakte van een voorziening en voor wie het volledige persoonsvolgend budget besteed wordt aan een voucher-overeenkomst, biedt het VAPH de mogelijkheid om eenmalig gratis bijstand te verkrijgen, ter waarde van 300 euro. Dat bedrag wordt door het VAPH rechtstreeks aan de bijstandsorganisatie vergoed en wordt dus niet aangerekend op het persoonsvolgend budget.

Wat kan MyAssist voor je doen?
Dat betekent dus dat MyAssist je kan helpen als je bijvoorbeeld overweegt je zorgondersteuning te veranderen. Mogelijk wil je onderzoeken of je (gedeeltelijk) zelfstandig wilt gaan wonen, of overweeg je naar een andere zorginstelling te gaan. In dat soort gevallen kunnen wij je persoonlijk advies geven en helpen dit te organiseren.

Echt een extraatje?
Het gaat hierbij inderdaad om extra budget. De 300 euro die je als budgethouder in een voorziening kan gebruiken om bijstand in te kopen, zal niet afgehouden worden van je budget.

Wat te doen?
stuur ons een emailtje (info@myassist.be), of bel ons (016 23 95 82) om dit voor je te regelen en een afspraak te maken.

 

terug